Kocsis Ferenc

MÉGPAJZÁNABB TÖRTÉNETEK

Erotikus novellák

Készült: 2016-ban Hunniában

Mégpajzánabb történetek - borítókép.


Hét erotikus novellát tartalmaz ez a kötet. Olyan pajzán történeteket, amik bármikor, bárkivel megeshetnek, a többségünk mégse lenne hajlandó eldicsekedni velük idegenek előtt. Bevallom őszintén, mindegyik leírás megtörtént eseményeken alapul, de bizonyos részleteket megváltoztattam, annak érdekében, hogy a szereplők kiléte homályban maradjon. Ha mégis magadra ismersz valamelyik történetben, az kizárólag nekem köszönhető.


TARTALOM

1. A táncosnő
2. Hangyás hölgy
3. Tüzes éjszaka
4. Pancsolás
5. Sikamlós percek
6. Intim fejlövés
7. Rossz kislány

A könyv megvásárolható az Adamo Books elektronikus könyváruház honlapján,
e-könyvként; PDF, EPUB, MOBI formátumban:
http://adamobooks.com/termek-Megpajzanabb-tortenetek-2937.html
A mű terjedelme: A/5 lapon 108 oldal, ára: 249 Ft.


Vörös csík.


RÉSZLET

- Hű! Odanézz! Ezt ki kell próbálnunk! - mondtam lelkesen, mikor belépve a fürdőszobába megpillantottam a tágas sarokkádat.
A vadonatúj, hófehér fürdőkád nem közönséges darab volt, hanem egy igazi hidromasszázs kád, beépített fúvókákkal, LED lámpákkal és pneumatikus indítógombokkal a peremén. Elég tágasnak tűnt ahhoz, hogy ketten beleülve pancsoljunk egy jót, élvezve a levegővel kevert vízsugarak lágy masszírozását a hátunkon, talpunkon és egyéb testrészeinken.
- Jó ötlet! Fürödjünk együtt! - javasoltad halkan, szorosan odaállva mögém. Gyöngéden átkaroltál és a vállam fölött átlesve szemlélted az elegáns fürdőszobát.
Kifejezetten azért vettem ki ezt a lakosztályt a wellness szállodában, mert a honlapjukon feltűnően reklámozták, milyen remek masszázskádjaik vannak. Én pedig már régóta szerettem volna kipróbálni egy ilyen élményt. Kettesben veled.
- Most rögtön? Vagy előbb menjünk el sétálni egyet a városban? - kérdeztem halkan, megsimogatva kacsóidat a hasamon.
- Fáradt vagyok az úttól. A város ráér. - sóhajtottad bágyadtan. - Szerintem egy kis pezsgőfürdőzés jót fog tenni nekünk!
- Ahogy akarod, szívem!
Kibontakoztam a karjaidból és odalépve a kádhoz, szemügyre vettem a nyomógombok mellé gravírozott feliratokat, ábrákat.
- Ebben még vízhőmérséklet szinten tartó is van...! Máris engedek bele forróvizet!
Bedugtam a lefolyót, aztán megnyitottam a csapot. A víz halkan zubogva árasztotta el a feltűnően tisztára suvikszolt kádat. Nem sokan használhatták előttünk ezt. Sehol semmi vízkő vagy kopás, karcolás. Persze a szálloda is új volt, pár éve húzták föl szögletes tömbjét a tóparton. És a mi szobánk ablakai pont a vízre néznek a fák lombjai fölött, így messzire ellátni dél felé.
Visszatértünk a szobába és nekiláttunk kipakolni a holmijainkat a hátizsákokból. Te hoztál magaddal habfürdőt, sampont és fürdőszivacsot, én pedig színes mécseseket a kád peremére, valamint egy üveg kiváló minőségű, édes fehérbort. Sürögtünk, forogtunk, előkészülve a közös lubickoláshoz.
Amikor a kád nagyjából megtelt, elzártam a csapot és beindítottam a pezsgőfürdőt. Majd bekapcsoltam a színterápiás világítórendszert, ami különös fényjátékba borította az örvénylő vizet. Te belecsorgattál némi habfürdőt a bugyborékolásba, aztán elragadtatott képpel figyelted, ahogy lassan habzani kezd. Én közben meggyújtottam vagy fél tucat mécsest és óvatosan a kád peremére helyeztem őket a kinyitott borral és két üvegpohárral egyetemben.
- Még sose fürödtem együtt egy férfival! - vallottad be nekem szemérmesen. - De régóta szerettem volna kipróbálni!
- Akkor vetkőzz, nagylány...! És ugorj be gyorsan! - javasoltam pajkosan, visszatérve a szobába.
Mindketten megszabadultunk a ruháinktól, izgatott türelmetlenséggel. Mivel az ablakokon erősen betűzött a délutáni Nap fénye, odaléptem a függöny kapcsolóhoz. Egy gombnyomás és a sötétzöld árnyékolók összehúzódtak, kellemes félhomályba borítva lakosztályunkat. Te ezalatt előkészítetted a franciaágyat, amit a fürdőzés után valószínűleg egy intenzív szexcsatával fogunk fölavatni, mielőtt lemennénk az étterembe vacsorázni. Aztán este ráérünk andalogni egyet az üdülőváros utcáin és a tóparti sétányon lefekvés előtt. Nem kell sietnünk semmivel. Egy egész hetünk lesz fölfedezni a környéket.
- Kikészítem a törölközőket. A tieid hol vannak? - kérdezted, a csomagjainkban matatva.
- A fehér szatyorba tettem őket.
- Megvan!
Érdeklődve figyeltem, ahogy egy szál bugyiban, ringó didikkel berobogsz a fürdőszobába, kezedben a kis és nagy törölközőkkel. A hotel természetesen mellékelt fehér törölközőket a vendégek számára, de mi azért elhoztuk magunkkal a sajátunkat is a biztonság kedvéért. Ha rendszeres lubickolással fogjuk tölteni a következő napokat a kádban, a szálló medencéjében vagy a strandon, kelleni fog a sok törölköző.
- Akkor én beleülök! - kiáltottad lelkesen.
- Jó! Mindjárt megyek én is! - szóltam utánad, komótosan meztelenre vetkőzve.
Bekapcsoltam a szekrényen álló színes tévét és addig kerestem a távkapcsolóval, míg rá nem találtam egy zenei csatornára. Beállítottam a hangerőt, hogy a muzsika kellemes háttérzajként szolgáljon a következő órákban, majd előszedtem a zsákom egyik oldalsó zsebéből azt a kis kartondobozt, amiben a neked szánt meglepetést dugdostam előled. Belesve a nyitott fürdőszobaajtón láttam, ahogy megszabadulsz a bugyikádtól és óvatosan bemászol a kádba, szexi Vénuszként alámerülve a habfürdőben.
Jó. Onnan nem látsz rá a franciaágyra. Kinyitottam a dobozt és kivettem belőle a piros rózsaszirmokat. Még teljesen frissek voltak, mivel alig egy órája szakítottam őket egy nagy csokorról, mikor a városba érve elváltunk egy időre. Te elmentél bevásárolni, rám bízva a nehéz csomagokat, várjalak meg egy utcai padnál. Ami mellett volt egy virágos bolt.
Most szépen kiszórtam az illatos szirmokat a lepedőre, egyenletesen széthintve őket a fekhelyen és a párnán. Remélem tetszeni fog!
Aztán büszkén ágaskodó fütykössel bevonultam a fürdőszobába, hogy csatlakozzak hozzád az életünk első közös pancsolásán. Te addigra már kényelmesen hanyatt dőltél a kádban, engedve még egy kis vizet bele, s tarkód a puha fejtámaszra fektetve, álmatagon bámultál föl rám. A hab már akkorára duzzadt a kádban, hogy alig látszottál ki belőle.
- Milyen a víz? - kérdeztem óvatosan, először csak a lábujjammal piszkálgatva meg a folyamatosan bugyborékoló felszínt.
- Forró...! Én forrón szeretem! - felelted sejtelmesen. Majd fölemelt mutatóujjaddal hívogatóan intettél felém. Körülötted a gyertyák lobogó fénye sárgás derengésbe vont minket.
- Gyere!
- Jövök!
Megtámaszkodtam a kád peremén és megragadva a falra szerelt kapaszkodót, beléptem a habtengerbe. Tényleg meleg volt. De még éppen elviselhető forróságú. Lassan lecsüccsentem a magasított ülőkére, szemben veled. A víz pont mellig ért nekem.
- Milyen tágas ez a kád! - állapítottam meg, rácsodálkozva szokatlan szélességére. - Sokkal nagyobb, mint az enyém!
- Aha! Nekünk is elég kicsi a kádunk otthon!
Ahogy hátradőltem, felerősödtek a bőrömet érő vízsugarak. A pezsgőfürdő egészen olyan volt, mint a strandokon működő változata. Talán csak kevésbé intenzív. A színes fényű LED lámpák alulról világították meg a felvert habot, különös hangulatot varázsolva körénk.
- Na, milyen helyre hoztalak téged? Jó, mi? - mosolyogtam rád elégedetten. S kinyújtva lábaimat a tiéd mellett, hátrahajtottam a fejem, lehunyt szemmel élvezve a lubickolást, meg a tévéből idehallatszó romantikus számokat.
- Jó bizony...! Egy ilyet szeretnék otthonra! Ha majd lesz saját lakásom.
- Én is.
Vagy fél percig szótlanul tűrtük a vízsugarak masszírozását, aztán éreztem, hogy megfogod a lábam és gyöngéden dörzsölgetni kezded a lábfejem, a talpam és az ujjaimat.
- Ez tetszik? - kérdezted talányosan.
- Igen!
Én is megkerestem a lábadat a hab alatt és a combomra fektetve masszírozni kezdtem a talpad, viszonozva figyelmességedet. Ez eltartott néhány percig. Szerencsére nem kellett sietnünk, mert a beépített fűtőrendszer melegen tartotta a vizet. Akár órákig csücsülhetünk benne, nem fog kihűlni. Kész luxus ez a magunkfajta panellakó proletároknak. Amit csak most, a szezon vége felé engedhetünk meg magunknak, mikor már akciósan kínálják szolgáltatásaikat a kiürülő szállodák.
- Igyunk egy kis bort! - szólaltál meg rövidesen, elengedve lábamat.
Kinyúltál az üvegért és óvatosan töltöttél a búfelejtőből a két vizespohárba. Karjaidról közben lecsöpögött a hab, feltárva selymesen sima bőröd napbarnított szépségét.
- Egészségedre!
Abbahagytam a talpad masszírozását és elvettem a felkínált itókát. Óvatosan koccintottunk, aztán megkóstoltuk az édes nedűt. Amit kifejezetten azért hoztam magammal erre a kirándulásra, hogy a megfelelő pillanatban segítsen oldani a gátlásainkat és jó hangulatot teremtsen a túlhajszolt szexhez. Az alkoholos befolyásoltság megfelelő szintjének beállítása szerves részét képezi a rafinált szerelmi praktikáknak. Egy kellemesen becsípett hölgyet például olyasmikre is rávesz, amiket józanul nem merne bevállalni. És én már nagyon vártam a pillanatot, amikor majd finoman rávezethetlek a különféle, kipróbálni óhajtott erotikus játékokra. Te pedig tüzes vadmacskaként veted bele magad a pajzánkodásba, igazi kéjencként.